empowering childbirth - Boodschap
 
"In iedere vrouw ligt de wijsheid en kracht om zonder ingrepen van buiten af een kind te baren."
 
 
 
 
Hallo,
Mijn naam is Flory Gout en ik ben geboren op 9 maart 1973. Vanaf mijn 5de tot mijn 20ste heb ik in Amerika gewoond in Virginia, in een vallei tussen de bergen....het was voor mij een geweldige jeugd daar in de natuur.
Op mijn 20ste ben ik terug gekeerd naar Nederland om te studeren. Ik heb toen ook een opleiding SPW afgerond en een aantal jaren in de jeugdzorg gewerkt op een internaat.
Tijdens mijn eerste zwangerschap ben ik gestopt met werken om mij te richten op mijn moederschap. Nu, bijna 15 jaar later, ben ik moeder van 4 prachtige kinderen en leef samen met hen en mijn lieve partner Tako.
 
Door de jaren heen heb ik veel geleerd en heb mijn passie gevonden in het begeleiden van vrouwen tijdens de zwangerschap/geboorte en daarna. Mijn passie ligt dan ook in de kracht van de vrouw...de kracht en de wijsheid die zij bezit om een kind te baren zonder interventie van buiten af. Dat elk bevalling speciaal mag zijn, en dat de vrouw vanuit haar eigen prachtige kracht en weten, en vanuit haar eigen keuzens mag bevallen zodat de geboorte als een mooie en krachtig herinnering in onze harten mag toeven.....hoe het ook heeft mogen verlopen.
Ik ben er achter gekomen dat vertrouwen in jouw Zelf en terug kunnen keren naar jouw innerlijke weten veel invloed heeft op hoe een vrouw bevalt en haar bevalling beleefd.

Maar niet alleen de transformatie en kracht van geboorte boeit mij, ook alle andere transformaties in een vrouw haar leven. In elk overgang, elke transformatie zit een enorme kracht en innerlijke wijsheid. 
 
Ik heb onder andere het pad van de Vrouwen Medicijnwiel geleerd bij Ria Beyens van www.vrouwenbron.be, een Doula opleiding van Dona International met Debra Pascali Bonaro gevolgd, workshops geboorte begeleiding van Beatrijs Smulders, workshops accupressure, kruiden en homeopathie tijdens zwangerschap/baren/kraamtijd met Jacky Bloemraad - De Boer, From womb to World met Anna Verwaal, De vroege ontwikkeling van de baby/ prenatale ontwikkeling en belang van hechting met Rien Verdult en ben altijd bezig om bij te leren gezien het leven niet stil staat.
 
Naast de workshops en begeleiding tijdens zwangerschap/geboorte/kraamtijd geef ik ook workshops omtrent het boek "De Ontembare Vrouw" van Clarrissa Pinkola Estes en "De 13 Origionele Clanmoeders" van Jamie Sams.
 
Kom, laten wij samen terug keren naar onze vrouwelijke kracht, wijsheid en innerlijk weten.
 
Warme groet,
Flory
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint